Disclaimer

Disclaimer

Wij hebben uiterste zorg besteed aan de samenstelling van onze website. Door het krijgen van toegang tot deze website, de informatie en het materiaal op deze website, verklaar je kennis te hebben van onderstaande voorwaarden, ze te begrijpen, er mee in te stemmen en er aan gebonden te zijn.

Je bent zelf verantwoordelijk voor keuzes op basis van informatie op de website en het gebruik van die informatie. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De website kan zonder voorafgaande aankondiging/toestemming worden aangepast.

 Wij laten je weten dat de informatie op websites waarnaar wordt gelinkt of verwezen, niet door ons wordt onderzocht of geanalyseerd. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de informatie en/of inhoud van internetwebsites die gelinkt zijn aan ons. Een link naar een andere website is uitsluitend bedoeld voor jouw gemak. Als je van die websites gebruik maakt is dat op eigen risico. Wij zijn daarvoor niet aansprakelijk.

 Wij doen ons best om de informatie op onze website zo nauwkeurig en actueel mogelijk te houden, maar geven geen garantie dat de informatie volledig of juist is. Uiteraard doen we onze best de website altijd beschikbaar te hebben, maar we zijn niet aansprakelijk voor (de gevolgen van) tijdelijke onbeschikbaarheid.

Bepaalde informatie op onze website is afkomstig van externe bronnen. Wij wijzen uitdrukkelijk alle aansprakelijkheid af in geval van schade door gebruik van deze informatie op welke wijze dan ook.

 Alles wat op deze website staat, van teksten, foto’s, grafisch materiaal, logo’s en films, is beschermd door het auteurs- en intellectueel eigendomsrecht, en is eigendom van Sterkenstrak. De informatie op deze website is uitsluitend voor persoonlijk gebruik. Je mag deze informatie niet overdragen, verveelvoudigen, bewerken of verspreiden, zonder vooraf schriftelijke toestemming van Sterkenstrak.